Východ slniečka na Vápennej

29.07.2013 12:47

Východ slniečka na Vápennej

Po velkom úspechu treku na Vysokú (foto tu) keď sme nad vrchol vystúpili tešne pred západom slniečka a o pár hodín si užili aj jeho východ sme sa rozhodli že si to zopakujeme na podla viacerých medvedíkov najkrajšej túre v Malých Karpatoch. tentokrát som sa však rozhodol organizovať to v sobotu keďže v Piatok by to bolo z hladiska času náročnejšie pre nás pracujúci lud.

Fotografia v ľavo jesne hovorí otom ako príjemne na takej Vápennej je :-)  Pekná fotogaléria z výletu na Vápennú z roku 2012 je tu.

 

O čo teda ide ???

Sobota 10.Augusta 2013 o 14.30 hod zraz pred pohostinstvom v Doľanoch. Príchod na Vápennú cca do 18. hodiny. Následne nazbierať drevo urobiť ohník a hura kochať sa západom slniečka. návrt je naplánovaný 11.08.2013 cca okolo 13.00 hod.

Výbava: takže už klasika, oblečenie , obuv , na vápennú možno niektorý už ocenia aj palice. Samozrejme spacák, karimatku ( Stany nevláčime su ťažké ) Voda - samozrejme aj vodu ale nepreháňajte to. Pod Vápennou je prameň a podľa fóra na www.hiking.sk je funkčný aj v lete počas horúčav.

Mapka:

Zdroj mapy: turistická mapa na www.hiking.sk

Všetci čo sa chcú zúčastniť poprosím dajte mi vedieť na medvedici@medvedici.com