Spartanrace už cez víkend ... :-)

14.05.2013 10:37

 

Pomaly ale iste sa nám blíži víkend. Tento však medvedíci neprežijú niekde v horách. Čaká nás adrenalinový pretek SPARTAN RACE vo Valčianskej doline. VilliRoman budú hájiť aj farby turistického spoľku Medveď . Štartovať bude v skupine Vikingov ( 8 Pezinčanov). Tak nám držte palce.

viac info na www.spartanrace.sk

Spartan Race™ je popredný svetový prekážkový pretek založený bývalými členmi námornej pechoty Veľkej Británie a fanúšikmi extrémnych športových podujatí. Pretek bol založený v roku 2010 s jednoduchým cieľom: vytvoriť serióznu výzvu pre odhodlaných športovcov, ktorí hľadajú alternatívne vytrvalostné preteky.


Ak ste sa pokúšali o zdolanie náročných dráh v teréne, ktoré boli premáčané, plné blata či iných prírodných prekážok, tak je ten správny čas postaviť sa na štartovú čiaru najlepšieho prekážkového behu Spartan Race. Môžete si vybrať Spartan Sprint, Super Spartan, alebo Spartan Beast. Málokto sa ale odváži absolvovať Death Race, svetový šampionát v prekážkovom závode, v ktorom zohráva veľkú úlohu vytrvalosť. Trúfate si?


Prečo Spartan? Pretože Sparťania sú chlapi z ocele. A prečo absolvovať práve tento prekážkový pretek? Pretože v dnešnom uponáhľanom svete sme všetci pod veľkým tlakom a prežiť môžu len tí najsilnejší. Náš cieľ je jednoduchý. Chceme vám pomôcť postaviť sa z gauča, aby ste ukázali čo vo vás je. Ukážte ostatným, že vás nič nezastaví! Žiadne blato. Žiadne prekážky ani vyčerpanie vám nezabráni ísť stále vpred a dosiahnuť toľko očakávané víťazstvo. Naplňte svoj život adrenalínovým zážitkom, na ktorý budete stále spomínať.


Tento prekážkový beh je určený na otestovanie silovej odolnosti, vytrvalosti, rýchlosti a zručnosti. Naučí vás stáť tvárou v tvár nepriazni osudu. Aby ste zdolali prekážkový beh Spartan Race, budete musieť v sebe nájsť aj ten posledný kúsok sily, dôvtipu a inštinktu a využiť ho vo svoj prospech.


To ale... pochopíš až v cieli!