Medvedikovske vianoce :-)

06.12.2012 18:46

Medvedikovské vianoce ...

Vianočné sviatky a koniec roka sú už tradične časom zbilancovať čo priniesol končiaci sa rok. A aj preto sa medvedíci rozhohli že si dňa 22.12.2012  v čase cca 20.00  hod spríjemnia tento predvianočný čas príjemným posedením v našej vinárničke. Podľa dohody každí člen pripraví nejakú "baštu". O vínko sa nám už tradične postará pán Andrej. Tak mi prosím potvrdte účasť a zároveň zapojte fantáziu a niečo dobre pod zub pripravte. Teším sa na Vás

Predbežný program:

20.00  Hod zraz vo vinárni

20.00 - 00.00 hod - volné turistické debaty, konzumácie dobrého vínka a spravíme si aj nejakú prezentáciu fotiek ktoré sa nám podarilo vytvoriť počas roka.

Pozvaní sú všetci medvedíci a každí medvedík si može zo sebou vziať polovičku, kamaráta prípadne spoluzriadenca z nápravno výchovného ústavu :-)

Poďakovanie...

Touto cestou sa chcem v mene všetkých medveďov poďakovať aj Andrejovi ktorý je majiteľom "medvedikovskej" pivničky v Pezinku. tento skvelý človek nám vždy poskytol útočisko a jeho skromná prevádzka v centre mesta sa stala našou klubovňou.

Poďakovanie tiež patrí tolerantným partnerkám naších Medveďov, ktorým nevadí že medvedíci travia veľa času v horách ..  :-) a nesmieme zabudnúť na Romanka tento skvelý človek, turista a zabávač nám tento rok umožnil prežiť krásne 4 dni v slovenskom raji.

ĎAKUJEME

 

A ja ďakujem Vám všetkým za to že ste tu a tvoríme túto skvelú partiu. Či v teple, či v zime či v daždi, mraze ... ďakujem Medvedíci.

 

 

Villi ("Predseda" Turistického spoľku Medveď)