Inovecká stopa 2013 Termín 05 až 07.2013 Pia- Sob- Ne

14.06.2013 15:32

Ahojte Medvedíci

Turistický spolok Medveď organizuje v dňoch 05,06,07.07.2013 turistickú akciu Inovecká Stopa :-). Hneď na začiatku si dovolím uviesť že je nutné sa včas nahlásiť keďže je potrebné zaistiť ubytovanie, vlak a podobne. Takže ak sa Vám nápad prejsť cez víkend Inovecké pohorie nahláste sa mi. Kontaktné údaje sú medvedici@medvedici.com, prípadne telefonicky 0904 630 831

Tak čo nás teda čaká a neminie???

Piatok:  11.20 hod je odchod vlaku do Trnavy odkial sa následne presunieme do Mníchovej Lehoty. Z Lehoty nasleduje peší presun na Inoveckú chatu. Na inoveckej chate strávime prvú noc. Chata prešla rekonštrukciou a bude o nás veľmi dobre postarané po každej stránke. Podrobný článok o samotnej chate priniesol aj portál www.hiking.sk. Celý článok nájdete tu! Chata ponúka možnosti občerstvenia a stravovania čiže nieje potrebné zo sebou ťahať haldy jedla a podobne. Na stránke samotnej chaty nájdete aj cenník samotných služieb.

Ako vidieť chata vyzerá veľmi lákavo tak verím že nám tambude moc dobre.

Mapa presunu na Piatok

Cestovný poriadok

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Sobota: Po výdatných raňajkách sa vidáme na cca 6 - 7 hodinový presun z Inoveckej chaty až na Bezovec. turistická mapa na www.hiking.sk uvádza čas cca 7 hod a vzdialenosť cca 21 Km. Po ceste nás čaká samotný Inovec, Pánska Javorina a Bezovec kde strávime druhú noc.

Samotnú mapu som tentokrat nepriložil nakoľko zaberá rozsiahle územie a nebolo by to prehladné. Trasu si môžete naštudovať z turistickej mapy na www.hiking.sk.

Ubytovanie na Bezovci prináša dilemu možnosti sú 3 :-). Podme teda si ich teda spomenúť.

Šport chata Bezovec - Najlecnejšie ubytovanie. Veď posúdte sami. Link tu.

Penzión Bezovec - Zlatá stredná cesta ale už o niečo vyššia cena. (medzitým som sa dozvedel že v tomto termíne sú plný!!)

Hotel Inovec - z týchto troch možností asi najkomfortnejšie ubytovanie. sám som tam bol ubytovaný ale myslím že ceny sú dosť prehnané.

Všetky spomenuté prevádzky ponúkajú možnosť stravovania a občerstvenia čiže nieje nutné vláčiť vela jedla :-)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Nedeľa:  V nedeľu urobíme presun z Bezovca do Mesta Piešťany. V Pieštanoch môžeme absolvovať "slávnostný" obed a hurá na vláčik do PK :-) Trasa vedie z Bezovca cez Marhát priamo do Piešťan. Trasa bude náročná hlavne na prechodené kilometre čaká nás ich cca 25. Ale Medvedíci to zvládnu.

odchod vlaku neuvádzam nakoľko to preveríme priamo na mieste podľa príchodu do Piešťan a aj podľa samotného programu v Piešťanoch.

 

a tu máme aj turistickú rozhladňu na Marháte. Zaujímavý článok nájdete na www.hiking.sk

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Tak pokúsil som sa tu zhrnúť všetko podstatné. Verím že Vás to zaujalo a teším sa že to bude krásny výlet :-). Pripomínam že z dôvodu rezervácie ubytovania je potrebné sa vopred nahlásiť.

članok budem priebežne dopĺňať o potrebné informácie.

Villi