Info pre Medvedíkov prihlasených na "Inovec"

03.07.2013 15:05

Ahojte Medvedíci.


Tieto informácie sú určené a zaujímavé pre medvedíkov prihlásených na INOVEC.
Výstroj: palice, turistická obuv vhodná na absolvovanie veľa kilometrov keďže nás ich čaká veľa :-) Batoh - poprosím baliť sa do max 10kg keďže šlapeme cca 20 km denne !!!  Ostatné písať nebudem predpokladám že nikto nejde do lesa prvý krát !!! PLAVKY !!!

Vlak: Vlak odchádza z Pezinka 11.20 hod . Čiže kto ide z PK vidíme sa na stanici. Ostatný už viete ako sa zariadiť !!!!! Cena cestovného do max. 10 €
 


Ubytovanie:
1.Noc : Inovecká chata    cena ubytovanie 16,00 €  /  noc   platí sa na mieste platba možná len v hotovosti. V cene nieje strava. Chata ponúka možnosť prestravovať sa v relatívne dobrých cenách !!!
2, Noc HOTEL Inovec Bezovec, tu som sa pochlapil a vybavil som zlavu na ubytovanie 20 € na osobu / noc. Ubytovaný budeme v hoteli nie na chatke.
Teraz budem citovať pani riaditelku hotela :
"Dobrý deň pán Pertl, Ideálnejšie budete mať hotelové izby, ubytovanie Vám dáme za 30,- € za osobu s raňajkami a vstupom do wellnessu. Za večeru bude doplatok 10,- €. T. j. celý pobyt Vás bude stáť 240,- €. A k tomu Vám dám 1 hodinu squashu. Tešíme sa na Váš príchod. "
Čiže to zhrniem:  ubytovanie 30 €  /  noc / os
wellness: 0,00 €
Ranajky: 0,00 €
Večera 10 €
Cesta domov v nedelu vlak cca 10 €
Zhrnutie cca:
Cestovné cca 20 €   ubytovanie 16 €   Ubytovanie 30 €    Večera na Bezovci: 10€
Spolu: cca 70 €   
Traba počítať s výdavkami na stravu na inoveckej chate plus strava počas dna v lese.
Pozor po ceste nemáme obchody ani bankomaty !!!!!!