Húrá do Tatier ...

03.01.2013 15:55

A je to tu :-)  

Už v Piatok idema nato :-)  Tatry nás čakajú :-)    Villi a Peter ( Medvedíci ) Romanko, Maciáško, Pivo a Ivan  (  Pupekovská "banda" )  Vláčik nás zvezie do Tatier a odtial hurá do kopcov.

Čo nás čaka :-) 

Máme to rozdelené na tri dni :-) 

Email od Ivana ( Nordic) :  (  proste ho citujem napísal to dobre )

Zostava:
Vilo, Smaho, Maciasko, Pivo, MC, Ramon a Nordic ==> Dost husta odvazna vysperkovana banda, tak sa zda :))
 
S Romcom sme sa rozpravali a predstava je nasledovna: 
 
Piatok 4.1.
IC Krivan 17:33 z BA - takto budeme v Smokovci cca 22:00 a uz s celovkami si to odslapeme na Zamkovskeho chatu (cca 1:30). Ak budu cesty v dobrom stave a my po ceste vlakom v zlom stave, mohli by sme si zobrat taxi na Hrebienok. Mohlo by to byt prejazdne a ustrilo by nam to 30 minut :)
Na Zamkovskeho nas pockaju a ulozia (vlasy si budeme musiet podrzat sami)
 
Sobota 5.1. 
Uplne uvolnenym tempom sa vytlacime na Teryho chatu. Nech sa zajebavame akokolvek dlho, pocitam ze najsneskor o 13:00 budeme na Terynke, kde budeme mat este spustu casu aby sme si spravili lavinovy kurz (Romcovi dame na prsa pipac a povzbudime ho k skoku z nejakeho brala :) )... skratka, ja osobne si rad vyskusam ako sa s tymi pipacmi pracuje aby sme boli v suchu, ked pojdeme na druhy den cez Priecne sedlo. Spime na Terynke (ak sa vobec do postele dostaneme)
 
Nedela 6.1.
Smer je uz urceny, Priecne sedlo a Zbojnicka. Jedine co to moze pokazit je nepriaznive pocasie, vysoke lavinove nebezpecenstvo... alebo priserna opica zo sobotnajsej noci (ale to nam urcite nehrozi). Uz som to v zime isiel a ked su dobre podmienky, je cesta Teryho - Priecne - Zbojnicka nadherna, za Priecnym je to uz taka oddychovka, veget, tabacek ... a becherovka.
Spime potom na Zbojnicke.
 
Pondelok 7.1.
Nejakym stylom, rychlym ci pomalym, sa stiahneme do doliny Smokovca a chytime vlak spat... finito.
 
Vystroj:
Okrem klasiky, ktoru vsetci mate a poznate (dobre oblecko x2, kukla, lyziarske okuliare....) este bude potrebne nasledovne: macky, cepin, lavinovy pipac a sonda, lopata. 
Vsetko to vybavim, iba mi napiste, kto co nema, reps. kto co potrebuje. Spravim zoznam a poziciam to vsetko naraz.
 
Cesta:
Vlak tam aj spat rezervujem aj s miestenkami (nad 6 osob je mnozstevna zlava a je nas 7). Rezervacie budem robit BA <> Smokovec; Smokovec <> BA, tak ak niekto planujete nastupit / vystupit niekde inde, dajte mi vediet. 
 
Strava:
okrem varica (ktory beriem) a nejakeho pohara si netreba brat nic extra, kedze v divocine budeme vzdy iba v prechodnej faze medzi jednotlivymi chodmi. Ranajky, obed aj vecera sa nam asi vzdy podari trafit na nejaku chatu, teda si berte iba nieco lahke, pre pripad ze by sa nam to nepodarilo :) Samozrejme, domaca klobaska sa nikomu v krku nevzprieci :))) (ja urcite nejaku tu domacu pribalim)
 
Myslim ze z mojej strany vsetko... jaaj, este som zabudol, UZ SA NEVIEM DOCKAT !!! :P
 
Drste sa makaci, nech zije biela stopa !!!
 
...nordic...