Ahojte Medvedíci :-)

27.02.2013 12:32

Tak po tom trápení na Zochovej Chate kde sme si získali priazeň mnohých milovníkov bežkového lyžovania sa nám sniežik pomaličky roztápa. Verím tak ako mnohí z Vás že tento rok ho už bolo dosť a ďalší nám nepribudne i  keď náš čaká ešte Biela stopa II na ktorú sa tešíme. ( Info ohľadom Tatier sú tiež v novinkách takže stále je možnosť sa pridať ) Po bielej stope nás už verím čaká veľa slnečných dní ktoré budú priať turistike. :-)   No poďme nato čo nás čaká v novej sezóne. Juraj navrhol prechod cez Inovec - to znie zaujímavo čo poviete ??? Bola by to asi nejaká víkendovka.

 

 

 

 

 

 

 

Jeseň nepriala a preto sme nestihli pobehať oravu a preto verím že tento rok pokoríme napriklad aj Rosutec. Predpokladám že aj naše milované Vysoké Tatry opäť stihneme aj v letnom období.

No lákadlom sú aj Nízke Tatry, Západné Tatry  :-) Nemožme zabudnúť ani na Slovenský Raj. Každopádne verím že mnoho nápadov príde aj od Vás. A teším sa že nás opäť bude o pár "kusov" viac.

Naše ciele sú aj iné ako len loziť po kopcoch. V tomto roku byosm sa rád pričinil aj o vznik občianského združenia Turistický spolok Medveď. A mám v rukáve aj ďalšie prekvapenie. V Apríli 2013 oslávime prvý rok nášho "oficiálneho" pôsobenia tak sa teším na spoločnú oslavu a kde inde ako na Homoli kde Medvedíci vlastne začali.

Moc sa teším Medvedíci...